DRAMA

thumbnail
۱۲ سال به بالا
در رامون، ستاره‌های یک محتوا با توجه به تحلیل کلی سنجه‌ها و نظر بررس و با هدف نشان دادن میزان هم‌راستایی آن اثر با نیازهای رشدی و تحولی گروه سنی موردنظر، ارزیابی می‌شود. با نحوه نوشتن بررسی در رامون آشنا شوید

یافتن راه رسیدن به درب خروج با استفاده از مهارت تفکر تحلیلی

    بررس برنامه: پریا کنکاشور

    سنجه‌ها

    این بخش، مجموعه ای از سنجه‌های مثبت و منفی است که در هر محتوا بررسی می‌شوند، تعداد بولت‌ها نشانگر کمیت آن سنجه است. با کلیک روی هر سنجه می‌توانید توضیحات مربوط به آن را بخوانید.
اطلاعات بیشتر درباره سنجه‌ها را در لینک زیر ببنیید: هر سنجه نمایانگر چیست؟
    از لحاظ ساختاری کنترل کردن شخصیت اصلی ساده و واضح هست به این صورت که بازیکن با چهار کلیدی که روی صفحه‌ی بازی وجود دارد آدمک را حرکت می‌دهد. اما به دلیل ضعف ساختاری، این کنترل کردن‌ها در خیلی از مواقع با مشکل مواجه می‌‌شود و باعث می‌شود تا بازیکن به دردسر بیفتد. چالش اصلی بازی یافتن راه حل خروج از در به وسیله‌ی تحلیل کردن جمله‌ی اصلی است که در برخی از مواقع چالش‌برانگیز و دشوار خواهد بود اما امکان استفاده از راهنما به بازیکن کمک خواهد کرد تا مراحل را به سادگی رد کند.
    این بازی معماگونه است بازیکن باید با تحلیل جمله‌ای که در هر مرحله به او نمایش داده می‌شود متوجه راه حل رسیدن به درب خروج شود این روند می‌تواند مهارت استنتاجی و مهارت تفکر حل مسئله‌ی او را تقویت کند.
    فضای بازی تاریک و سیاه‌چال گونه است. سکوتی که در مراحل شنیده می‌شود باعث شده وقتی آدمک روی تیغه‌ها می‌‌افتد صدای فریاد و درد کشیدنش با وضوح زیادی شنیده شود. شخصیت بعد از افتادن روی موانع کشنده خونریزی می‌کند و با هر بار مردن جنازه‌ی او در صحنه باقی می‌ماند این باعث می‌شود تا برخی از مراحل مملو از جنازه‌ها شود که می‌تواند باعث انتقال حس ترس و خشونت به بازیکنان شود.

    آنچه والدین باید بدانند

    در بخش آگاهی والدین درباره‌ کلیت محتوا، داستان و نکات مثبت و منفی آن نوشته‌ایم. همچنین به نکاتی اشاره می‌کنیم که ممکن است برای والدین مهم باشند.

    این بازی معمایی که با الگو گرفتن از مجموعه بازی‌های مشهور that level again ساخته شده، مجموعه‌ای هشتاد مرحله‌ای با چالش‌های فکری است. صحنه‌ی کلی بازی مستطیل شکل، سیاه‌چال مانند و سیاه و سفید است. در هر مرحله‌ی آن هم موانعی مانند تیغ و خارهای تیز، سکوهای متحرک، دینامیت، دنده و … دیده می‌‌شوند که با چینش‌های متفاوتی در این صحنه‌ی ثابت جای‌گذاری شده‌اند. هدف تمام مراحل رساندن آدمک اصلی به سمت درب خروج است اما اگر در این مسیر آدمک به موانع کشنده برخورد کند، می‌میرد و جنازه‌اش نیز همان جا باقی می‌ماند تا دوباره مرحله آغاز شود. درب خروجی مراحل همواره بسته است و چالش معمایی بازی این است که بازیکن باید روشی پیدا کند تا در را باز کند. برای باز کردن در هر مرحله، یک جمله‌ی راهنمایی معماگونه روی دیوار صحنه نوشته می‌شود. بازیکن باید با تحلیل این جمله متوجه مقصود آن شود تا بتواند از موانع عبور کند و در را باز کند؛ به طور مثال مسیری که به در ختم می‌شود سراسر خار و تیغ است و جمله‌ی راهنمایی آن «از جنازه‌ات استفاده کن» است. بازیکن باید با قراردادن شخصیت روی تیغ‌ها او را بکشد تا جنازه‌اش‌ روی تیغه‌ها قرار گرفته و بتواند با راه رفتن از روی آن به درب خروج برسد یا در مرحله‌ی دیگر کلمه‌ی «دژاوو» نوشته شده است به این معنا که باید طبق راه‌حل مرحله‌ی گذشته از این مرحله عبور کند. در مجموع این بازی شیوه‌های خلاقانه‌ای را برای حل کردن معما‌های خود در نظر گرفته است اما از طرفی به دلیل ضعف‌های نرم‌افزاری که در دکمه‌های کنترل‌کننده وجود دارد عبور کردن از موانع دچار اختلال می‌‌شود و باعث می‌شود تا بازیکن مکرر شکست بخورد. علاوه بر موانع خشن گاهی پیش می‌‌آید که یک مرحله مملو از جنازه شده و باعث ترس بازیکنان ‌شود. برای آگاهی از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته می‌‌شود، بخش قوانین و مقررات حریم خصوصی را مطالعه کنید. این بررسی بر مبنای نسخه‌ی1.0.4 Android در تاریخ ۱۴۰۰/۷/۲۵ نوشته شده است.

    کیفیت

    بازی مشابه بازی معروف that level again ساخته شده است. ویژگی‌ اصلی طراحی بازی، ساختار ساده و بدون جزئیات آن و شباهت صحنه‌ها به یکدیگر است. در تمام بازی هم تنها از سه رنگ سیاه، سفید برای طراحی مراحل و قرمز برای نمایش خونریزی استفاده شده است. موسیقی در متن بازی به کار نرفته است اما صدای فریاد کشیدن ناشی از درد شخصیت اصلی هنگام کشته شدن شنیده می‌شود و همچنین صدای قدم‌های او یا کشیده شدن اشیا روی زمین را می‌توان شنید. از لحاظ نرم‌افزاری بازی دچار تأخیر در فرمانبرداری دکمه‌ها است به طوری که با کلیک روی هر دکمه، شخصیت اصلی با تأخیر از خود واکنش نشان می‌دهد و همین باعث می‌شود تا بازیکن ببازد.

    تصاویر و ویدیو‌ها

    مصرف گرایی

    مصرف گرایی به معنای وجود هرگونه ویژگی در بازی یا برنامه موبایلی است که باعث می شود تا مخاطب ترغیب به خرید یک محصول خاص یا دیگر بازی ها شود و یا حضور عناصری که به نحوی سبک زندگی‌ مصرف‌گرایانه را تشویق کند.

    برای مشاهده‌ی راهنما لازم است تا بازیکن تبلیغات ویدیویی مشاهده کند.

    مشخصات برنامه موبایلی

    واحد پول ریال
    طبقه بندی امتیازی
    ارز ریال