
فیلمی سینمایی دربارهی پدری سختگیر که میخواهد دخترش بهترین شاگرد مدرسه باشد و تلاش دختر برای برآورده کردن خواستههای پدر
سنجهها
آنچه والدین باید بدانند
فیلم سینمایی راهنمای خانوادهی ایدهآل ماجرای خانوادهی پرمشغلهای را روایت میکند که مشکلات درهمپیچیدهای دارند. پدر خانواده از دخترش انتظار دارد نمرههای عالی کسب کند. او از همسرش جدا شده و دوباره ازدواج کرده است، و مشکلاتی را با همسر، پسرش و محل کارش دارد. فشارهایی که به دخترش وارد میکند و باعث میشود او دست به تقلب و مصرف مواد بزند. در این فیلم رابطهی خانوادگی بسیار پررنگ نمایش داده شده است. دختر خانواده میخواهد خواستههای پدرش را برآورده کند، و دائم استرس دارد. درنهایت پدر خانواده متوجه میشود از همه و خصوصاً دخترش انتظارهای بیجایی داشته است. میفهمد برای دخترش وقت نگذاشته و به حرفهایش گوش نکرده است. و کمکم سعی میکند در رفتارش تغییر به وجود بیاورد.
فیلم حاوی صحنههای متأثرکنندهای است. دعوای لفظی رز و پدرش بارها اتفاق میافتد. نامادری رز از شرایط زندگیاش راضی نیست و احساس میکند تک و تنها مانده است. رز که همچنان نتوانسته نمرههای قبولی کسب کند، دست به خودکشی میزند. فیلم تا زمان نوشتن این بررسی دوبله نشده است. تماشای این فیلم برای نوجوانهای 17 سال به بالا پیشنهاد میشود.
چکیده داستان
خانوادهای در کِبِک زندگی میکنند که مشکلات زیادی دارند. پدر خانواده در محیط کارش درگیریهای متعددی دارد. او از همسر اولش جدا شده است و همراه دختری به اسم رز (که از همسر اولش دارد)، همسر دوم و پسرشان زندگی میکند. پدر توقع زیادی هم از خودش و هم از بقیه دارد . او مدام نمرههای رز را چک میکند و از او میخواهد بهترین نمرهها را بگیرد. رز هم برای اینکه نمرههای خوبی بگیرد تقلب میکند و گاهی مواد مصرف میکند. مدیر مدرسه او را موقتی اخراج میکند. همسر دومش هم با اینکه عکسهای زیادی در اینستاگرام میگذارد و ظاهر قضیه را حفظ میکند، به مشکلات زیادی در تربیت پسرش و رابطهاش با رز و همسرش برخورده است. بعد از اینکه رز با پدرش دعوا میکند، پیش مادرش میرود. آنها با هم خوش میگذرانند، کافه میروند و لباس میخرند، ولی بعد از اینکه نمرههای پایانترم رز میآید و متوجه میشود مردود شده است، رز دست به خودکشی میزند. این اتفاق باعث میشود رفتار پدرش با او تغییر کند و دست از سختگیریهای قبل بردارد.
فرصتهایی برای گفتگو
فکر میکنید چرا رز تقلب میکرد؟
به نظرتان رابطهی خوب والدین با فرزندان باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
آیا با گفتوگو مشکلات بین آدمها حل میشود؟ تابهحال برای شما هم پیش آمده که موفق شوید مشکلی را گفتوگو حل کنید؟