
سریالی راز آلود دربارهی تلاش دختری برای باطل کردن نفرین خانوادگی به واسطهی سفر در زمان همراه با مضامینی چون تلاش و پشتکار
سنجهها
آنچه والدین باید بدانند
نوبت لیلی سریالی در ژانر درام و فانتزی است. لیلی که از کودکی شاهد تلاشهای مادرش برای پیدا کردن یک نگارگری عتیقه بوده است، سالها بعد، و بعد از خودکشی مادر تصمیم میگیرد این مسیر ناتمام را تمام کند و با پیدا کردن نیمهی گمشدهی نقاشی به زندگی خود و تمام نیاکانش معنا ببخشد. لیلی در دل جستجوهایش و با شنیدن ایدههای پدر، به وجود دنیاهای موازی ایمان پیدا میکند و با شروع سفرها و ماجراجوییهای متعدد درصدد اثبات این موضوع برای خانواده و دوستانش است. او که از آغاز از حمایتهای همه جانبهی پدر و مادر بهرهمند بوده است در بزرگسالی با تلاش و پشتکار، تفکر خلاق و همدلی دوستانش راه خود را ادامه میدهد و در این مسیر چالشهای متعددی را لمس میکند. گرچه در این راه افراد بسیاری در تلاش برای متوقف کردن او هستند، اما او همواره به مسیر خود ادامه میدهد. داستان محتوای سفر در زمان و دنیاهای موازی را با داستانی درام مطرح میکند.
این سریال حاوی صحنههای ترس و خشونت زیادی است؛ لیلی بارها به زمانهای مختلف سفر میکند، افرادی با ظاهرهای ترسناک و متفاوت در مقابل او ظاهر میشوند، و فضاهای تاریک و ترسناک زیادی در داستان وجود دارد. همچنین در داستان زد و خوردهای فیزیکی، شکنجه، مرگ، خودکشی، تصادف، دزدی و خونریزی وجود دارد. از جمله موارد بزرگسالانهی داستان میتوان به مصرف مشروبات الکی، سیگار و همچنین خودکشی مادر لیلی اشاره کرد که این موارد در دنیای کودکان معنادار نیست. تماشای این سریال برای نوجوانان زیر 15 سال پیشنهاد نمیشود. برای نوجوانان 15 تا 17 سال هم در صورتی پیشنهاد میشود که سریال را با همراهی خانواده تماشا کنند تا فرصت گفتگو دربارهی موضوعات مختلف مطرحشده در داستان را داشته باشند.
چکیده داستان
مادر لیلی به دنبال تابلوی نگارگری معروف و مخصوصی میگردد که از نسلهای گذشته به او به ارث رسیده و حالا گمشده است. او اعتقاد دارد که این تابلو نفرینی که خانوادهشان را در برگرفته و مانع ازدواج و خوشبختی دخترهایش میشود را از بین میبرد. او با فروش تمام املاکشان تابلو را به دست میآورد و وقتی متوجه تقلبی بودن آن میشود، قلبش میشکند و به زندگیاش پایان میدهد. لیلی در کودکی مادر خود را از دست میدهد. سالها بعد لیلی به فکر حل معمای خانوادگیشان میافتد. او در تمام این سالها مانند دوران کودکی، چیزهایی را میبیند و میشنود که دیگران نمیبینند و نمیشنوند. لیلی در سفرها و ماجراجوییهایش متوجه میشود کسی دقیقاً شبیه خودش هفتاد سال پیش زندگی میکرده است. به این ترتیب ایدهی جهانهای موازی که پیش از این هم در ذهنش بود، قوت میگیرد.
فرصتهایی برای گفتگو
آیا به وجود دنیاهای موازی باور دارید؟ به نظر شما وجود دنیاهای موازی چه فوایدی دارد؟
اگر حق انتخاب برای زندگی در گذشته و یا آینده را داشتید کدام یک را انتخاب میکردید؟ چرا؟
به نظر شما موضوع نفرین نگارگری واقعیت داشت؟